Idag är det allt vanligare med lika typer av konsulttjänster vilket även innebär att företagen som förmedlar konsulter växer stadigt runt om i landet, och har man ett sådant företag och vill få det att växa sig ännu starkare kan en företagsflytt vara smart att göra – det kan nämligen bättra företagets tillväxt.

Arbetar du med konsultuthyrning? Då kan du göra smart i att flytta företaget till en ny ort för att öka företagets framgång och tillväxt. Och att få hjälp med företagsflytt är enkelt, sådant går att få runt om i hela landet, oberoende på vart man ska flytta företaget – bara mitt emot gatan eller till en ny stad. Några som till exempel just flyttade sitt företag till en ny stad och gick med god vinst är Désirée Von Bothmer Sundelius som flyttade hela sin verksamhet från Stockholm till Hedlandet i Mariefred. Hennes framgångssaga skrev bland annat Sveriges Radio om. Men visst behöver man inte byta stad för att få företaget att växa till sig i storlek. Ett annat företag som flyttade för att kunna växa var till exempel telecomjätten Telia som växlade upp några nivåer till nya större och fräschare lokaler i Solna från Farsta, inte alls långt alltså. Men hur tycker de anställda? Enligt en intervju med it24.idg.se ska de flesta anställda vara glada över de fina lokalerna, men vissa är såklart missnöjda över längre resväg till jobbet – men majoriteten av feedbacken på flytten har alltså varit god.

Väx med företagsflytt

När man flyttar företag från en ort till en annan möjliggör man tillväxt. Något som till exempel Sydöstran skriver om är hur en sammanslagning mellan två företag möjliggjorde för hela 15 stycken nya jobb inom koncernen, och det är inte illa det. Nya lokaler eller sammanslagningar av företag gör nämligen ofta att man har mer plats och det ger möjlighet för fler att just fysiskt få plats i företaget, vilket ofta fungerar med budgeten i växande företag. En win, win för alla helt klart!

Ibland måste man helt enkelt lyssna på vad Alina Devecerski säger och faktiskt flytta på sig: